f t m
nlenfrdehiidptes
Copyright © 2020 Home - Developed by - Surispot
Slider

Sponsors & Partners

SouthEast Parade 2019 - Veel aanmeldingen

Donderdag 11 juli 2019 zullen er weer vele enthousiaste diversiteitsfans en muziekgroepen door het fraaie Amsterdam Zuidoost trekken. De stoet zal begeleid worden door vrijwillige organisatie-medewerkers, waaronder ruim 100 studenten van het ROC Amsterdam. Het wordt net als de verrassend mooie stoet in 2018 een parade om van te genieten. Deelname aan de parade is gratis. Echt wel!

Klik voor contact via email en whatsapp op CONTACT.

ZO op z'n mooist! - ZO vol van trots!

 

Wie mag zich dé trots van Amsterdam Zuidoost noemen voor 2020!

Op 30 september vindt de uitreiking plaats van de online-challenge. Dat wordt bekend gemaakt tijdens de SouthEast Parade-tv Show in wervelend tv programma. In verband met corona-maatregelen kunnen wij geen publieksevenement houden. Daarom kunt u getuige zijn via de televisie van de SouthEast Parade 2020, in samenwerking met onze fantastische mediapartner SALTO Omroep Amsterdam!

Het geheel begint om 18.00 uur. In deze show krijgt u wervelende optredens en uitslagen van de jury en van de publieksstemming op onze site. Hier vindt u de frequenties om getuige te zijn van deze Parade-show https://www.salto.nl/frequenties.

nlenfrdehiidptes
.