f t m
nlenfrdehiidptes
Copyright © 2020 Home - Developed by - Surispot
Slider

Sponsors & Partners

Juryrapport deelnemers 2019

De deelnemers - groepen en individuen - werden beoordeeld op 5 criteria:
1. Originaliteit & Creativiteit er wordt ook gekeken hoe het nummer van de groep is versierd
2. Uitbeelden van het thema 'ZO mooi! - ZO trots!'
3. Enthousiasme & Doorzettingsvermogen
4. Verbinding binnen de groep & met het publiek
5. Afwerking van de kostuums & Duurzaamheid


In 2019 gingen de drie prijzen voor grote groepen naar Yamoré (1e), CuraZo (2e) en Comparsa Sabor Dominicano (3e). Accu Fanfare won bij de kleine groepen. LGBTQ Zuidoost was het meest maatschappelijk betrokken. El Diablo Conjuelo was de winnende individuele deelnemer. De eervolle vermelding kreeg Platform Gehandicapten Zuidoost.

In het juryrapport staat de motivatie voor de toekenningen. De juryleden waren Rubina Boasman, Ray Blinker, Karin Moor, John Leerdam (voorzitter).

 

Wie mag zich dé trots van Amsterdam Zuidoost noemen voor 2020!

Op 30 september vindt de uitreiking plaats van de online-challenge. Dat wordt bekend gemaakt tijdens de SouthEast Parade-tv Show in wervelend tv programma. In verband met corona-maatregelen kunnen wij geen publieksevenement houden. Daarom kunt u getuige zijn via de televisie van de SouthEast Parade 2020, in samenwerking met onze fantastische mediapartner SALTO Omroep Amsterdam!

Het geheel begint om 18.00 uur. In deze show krijgt u wervelende optredens en uitslagen van de jury en van de publieksstemming op onze site. Hier vindt u de frequenties om getuige te zijn van deze Parade-show https://www.salto.nl/frequenties.

nlenfrdehiidptes
.