f t m
nlenfrdehiidptes
Copyright © 2020 Home - Developed by - Surispot

Sponsors & Partners

SouthEast Parade 2019 ZO Grandioos!

Amsterdam Zuidoost kijkt terug op een prachtige parade. De diversiteit, het enthousiasme en de trots spatten er vanaf. Een kleurrijke swingende parade die de verscheidenheid in het dynamische stadsdeel voor het tweede jaar etaleerde. Deelnemers met aanstekelijke energie in mooie traditionele kledij. 

Uitbundige dushi's, toffe ouderen. Verwondering bij naborrelende bankmedewerkers. Genietend publiek langs de route. Zuidoost super verbonden. Blijdschap bij iedereen. Zuidoost op zijn/haar mooist!

De SouthEast Parade 2019 was via SALTO-tv live te volgen op TV en internet. AT5 toonde daarvan een compilatie van 20 minuten met leuke interviews en fraaie luchtbeelden. Dank SALTO en AT5!

Klik op de foto om de video te starten.

SALTO toont ook een gaaf videoverslag van de aankomst, jurering en prijsuitreiking. Plus uren video vol kleur en trots. SouthEast pride!

Bangsa Jawa maakte een fraai videoverslag en Zuidoost TV ook dit jaar weer een professionele reportage. Compli!

Ronald Blonk (PGZO) schoot 99 foto's, Hans Mooren 57 foto's en Johan Janssen 90 foto's. Top!

Dank aan alle deelnemers, presentator Shaggy, interviewster Graziella, de vele vrijwilligers op het plein en bij de servicepunten, de veiligheidsmensen, de ROC-studenten, het secretariaat achter de schermen, de cateraars, de regelaars van de 'ZO! pittig'-bags voor alle deelnemers, het kernteam dat al maanden bezig was om alles te bedenken, organiseren en produceren, de op-/afbouwers en reinigers die van 07 's-ochtends tot 04 uur 's-nachts zich uitsloofden. En niet te vergeten het prima meewerkende Stadsdeel Zuidoost, de onmisbare sponsors, partners en supporters.

 

Bedankt! - Thanks! - Gracias! - Grantangi! - Merci!

           

 

Kan het beter? Laat het weten. In 2020 is er weer de SouthEast Parade! En vergeet niet foto's en video's (of YouTube-links) te sturen. Zie CONTACT.

De laatste nieuwtjes? Kijk op facebook SouthEast Parade.

 

nlenfrdehiidptes
.