Bewoners van Amsterdam

Deze bewoners hebben deelgenomen aan de SouthEast Parade on-line challenge. Door de jury zijn er drie prijzen uitgereikt aan de bewoners die op een mooie manier hun trots voor het stadsdeel etaleren. Wij feliciteren de volgende bewoners met hun prijzen

De winnaars categorie 'Bewoners':

 

1e Prijs Collin & Rachel – LGTB SouthEast Community

Collin en Rachel zetten zich gepassioneerd in om de LGTB in hun kracht te zetten en zoeken daarbij verbinding met de multiculturele samenleving en mensen die niet weten hoe om te gaan met LGBT in hun omgeving. Collin en Rachel geven daarbij voorlichting met een krachtige boodschap en zijn ‘trots op Zuidoost omdat je de diversiteit kunt proeven’.

2e Prijs Willem, Tahirah, James en Shane - Bewoners K-Buurt

Willem en Tahirah en hun kinderen James en Shane vormen een liefdevol gezin dat eenheid uitstraalt en daarom kan worden gezien als symbool van Zuidoost. Zij hebben zich in de Bijlmer hoogbouw genesteld, houden van de plek waar zij wonen en laten jongeren in Zuidoost zien dat door vasthoudendheid en geloof in jezelf dromen kunnen worden bereikt die onbereikbaar lijken.

3e Prijs Greg Forster & Family  - Uprising Yoga & Lifestyle  

In een oase van rumoer hebben Greg Forster & Family een yoga studio opgezet om de bewoners van Zuidoost door middel van ontspanning en innerlijke rust een nieuwe levensstijl aan te meten. Een levensstijl die met rustgevende geluiden zoals de klanken van Bob Marley herkenning en daardoor geborgenheid oproepen. Het hoogste doel dat zijn willen bereiken is dat zij met Uprising Yoga & Lifestyle een bijdrage kunnen leveren aan een vredelievende samenleving.

20200820_190747.jpg

Bekijk hier de filmpjes van de overige deelnemers aan de SouthEast Parade 2020

Farida Hensen - I For Public

 

Farida woont aan de Bijlmerdreef met haar partner en gezin. De kleuren van Zuidoost geven haar het 'thuisgevoel'. Naast haar rol als moeder, vriendin en partner van, is zij ook een ondernemer en traint zij vooral personeel van diverse gemeenten. Farida heeft hart voor haar geliefde Zuidoost en gaat zich dit jaar meer focussen op het verbinden van partijen in Zuidoost.

www.iforpublic.nl

Patricia Winklaar Fre-Fu

Patricia Winklaar is bewoner van Gaasperplas. In haar vrije tijd geniet zij van al het groens wat de natuur in het Gaasperpark haar te bieden heeft. Daarnaast biedt zij motivatietrainingen aan, waarmee zij mensen helpt om zelfverzekerd te worden. Fre-Fu Training & Coaching geeft groepstrainingen en coaching aan volwassenen en jongeren.
www.fre-fu.com 

 

Melissa & Luca - AMAL (All Members Are Legit)

Melissa en Luca hebben in Zuidoost hun danstalenten ontdekt. Is er ergens een battle? Dan kan je verwachten dat zij met hun vrienden als winnaars uit de bus komen. Sinds kort zijn ze zelf bezig hun talent en enthousiasme met jongeren te delen.

Bianca Reiziger (Bianca Trendz)

Bianca Reiziger is een trotse bewoner van Zuidoost. Voorheen gaf ze workshops make-up en persoonlijke verzorging, die zij als bewonersinitiatief startte. Nu is dat uitgegroeid tot een eigen onderneming. Helaas niet gevestigd in Zuidoost maar in het mooie Duivendrecht.

https://www.btrendzhair.nl/ 

Wil jij ook meedoen aan de SouthEast Parade online challenge,

meld je dan hier aan voor de online challenge 2021