Meedoen aan de SouthEast Parade on-line challenge 2021

Asset_spot_3SEP_Website.png
SEP

Wie wint dit jaar de SouthEast Parade online challenge en is de ultieme trots van Amsterdam?

Doe mee en laat jezelf zien!

Sinds 2018 organiseren wij in samenwerking met de gemeente Amsterdam en Salto Amsterdam de vrolijkste wandelmars van Amsterdam in Zuidoost. Honderden deelnemers in verschillende categorieën doen mee aan de parade en paraderen in hun mooiste outfit door het hart van Amsterdam Zuidoost. Op de meest creatieve manieren tonen zij met trots hun bijdrage aan de kleurrijke diversiteit die Amsterdam te bieden heeft. 

 

Wegens Covid-19 heeft de fysieke parade niet plaats kunnen vinden in de originele vorm. Dankzij onze veerkracht en creativiteit is de SouthEast Parade on-line challenge ontstaan. Ook dit jaar staat er een online challenge gepland, waarbij de ingezonden filmpjes in juni online worden geplaatst voorzien van een stemmodule. 

Amsterdam staat voor diversiteit en inclusiviteit. De online challenge laat op een vrolijke manier de verbinding tussen bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen zien. Ook in 2021 gaan wij gewoon door met de SouthEast Parade online challenge. Bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen gevestigd in Amsterdam krijgen de mogelijkheid om ook dit jaar weer hun trots voor Amsterdam via een filmpje op een vrolijke ludieke manier te presenteren.

Waarom meedoen aan de on-line challenge

Tijdens de online challenge laat jij in een filmpje van maximaal 3 minuten zien, wie je bent, wat je doet, waarom jij de trots van Amsterdam bent en waarom jouw stadsdeel de trots van Amsterdam is? Jij vertegenwoordigt jezelf als bewoner, of jouw onderneming, vereniging of stichting. De filmpjes worden on-line geplaatst op onze website waarbij er gestemd kan worden voor

Wat kan je winnen?

Een professionele jury beoordeelt de ingezonden filmpjes op creativiteit en inhoud. De jury kijkt naar de deelnemer die het beste zijn of haar trots voor Amsterdam op een mooie creatieve manier laten zien. Tijdens de live uitzending van de SouthEast Parade op Salto 1 op donderdag 8 juli maken wij de winnaars bekend van de online challenge.

 

1e prijs 250,- Euro

2e prijs 150,- Euro

3e prijs 100,- Euro

Publieksprijs 200,- Euro deelnemer online challenge meeste stemmen

 

Deelname aan de SouthEast Parade is gratis 

Wij komen langs op jouw favoriete plek in Amsterdam met een professionele cameraploeg om jouw filmpje op te nemen. Meld je aan via het onderstaande inschrijfformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Asset_Star 1SEP_Website.png
Doe mee aan de SouthEast Parade On-line Challenge
In welk stadsdeel woon je?
In welke categorie doe je mee?
Met hoeveel personen doe je mee?
Heb jij al eerder meegedaan aan de on-line challenge
Hoe heb je over de SouthEast Parade gehoord?
Doe je ook mee aan de SouthEast Parade: de vrolijkste wandelmars van Amsterdam in Zuidoost?

Bedankt voor jouw aanmelding! Wij nemen binnen 3 werkdagen contact op