Ondernemers van Amsterdam

Asset_spot_3SEP_Website.png
Asset_Spot_ 2SEP_Website.png

Deze ondernemers hebben deelgenomen aan de SouthEast Parade on-line challenge. Door de jury zijn er drie prijzen uitgereikt aan de ondernemers die op een mooie manier hun trots voor het stadsdeel etaleren. Wij feliciteren de volgende ondernemers voor hun deelname.

De winnaars categorie 'Ondernemers':

1e Prijs Miss Kitty Balker – Talkshow Our Voice & Brasa Studio's

Bold and in your face is Miss Kitty! Met passie praat ze over haar liefde voor ons stadsdeel en over haar talkshow waarin ze belemmerende taboes doorbreekt door deze  bespreekbaar te maken. Haar mantra is ‘leren voor jezelf op te staan, leren om je weg naar succes uit te tekenen’. Met de woorden ‘mijn hele ziel en zaligheid is in Zuidoost en van Zuidoost’ vertolkt ze haar oprechte trots op haar Zuidoost.  

2e Prijs Ching-Ling Hsiao - Ching's Tea Home

Kleine gebaren zijn goud waard. Ching- Ling Hsiao wil de bewoners van Zuidoost laten ervaren hoe belangrijk contact met mensen die je nog niet kent kan zijn. Ze heeft gekozen voor een unieke en sympathieke vorm. Met haar mobile theehuis  verbindt ze mensen op straat  door samen thee te drinken. Daarmee geeft ze niet alleen een stukje van de Chinese cultuur door maar levert ze ook een positieve bijdrage aan de verbondenheid in Zuidoost.  

3e Prijs Sandra Djordjevic - Raven and the Cats  

Sandra Djordjevich is geboren en getogen in Zuidoost. ‘Zuidoost is thuis en thuis is het fijn’. Wanneer zij als fotograaf voor portretten buitenopnames maakt, bezoekt ze altijd een van de vele de groene parels die ons stadsdeel rijk is. Ze geniet wanneer haar klanten zich verbazen over zoveel schoonheid in het meest verguisde stukje van Amsterdam. Ze toont zich daarmee een ambassadeur van ons stadsdeel waar we trots op zijn.

SEP