Grote belangstelling voor alternatieve SouthEast Parade 2020

De organisatie van de SouthEast Parade 2020 is tevreden over het verloop van de alternatieve on-line Challenge 2020. De editie van dit jaar wordt afgesloten met een prijsuitreiking op Salto 1 TV (on-line via www.salto.nl/salto1. Deze TV uitzending is op woensdag 11 november om 20.00 (NL-tijd) te zien.


De animo voor deze on-line editie, bedacht in verband met beperkende maatregelen ivm covid, was bijzonder groot. Maar liefst 37 groepen: bewoners, stichtingen, ondernemers en verenigingen namen deel aan de aangepaste SouthEast Parade, zegt organisator Roy Ristie van BRASA Solutions.


Veel jaarlijkse evenementen konden dit jaar niet plaatsvinden, maar de trotse deelnemers hebben samen met de partners en sponsors, enorme veerkracht getoond, waardoor er toch een parade kon plaatsvinden.De deelnemers hebben zich via videopresentaties on-line via www.southeastparade.nl aan het publiek getoond. Een jury bestaande uit: John Leerdam, Karin Moor, Rubina Boasman en Ray Blinker beoordeelde de deelnemers. Voor de publieksprijs was er ook een on-line stemming, waar gretig gebruik van is gemaakt.De SouthEast Parade heeft met haar mediapartner Salto veel aandacht gekregen. Tijdens de finale prijsuitreiking op SALTO TV zette stadsdeel Zuidoost ook enkele pareltjes in het zonnetje en leverde stadsdeel Oost een bijdrage. De presentatie was in handen van de multi-getalenteerde Graziella Hunsel en MC Shaggy.


Het doel van de SouthEast Parade is, dat het zich steeds verder stadsbreed ontwikkelt als podium voor de trots van Amsterdam.Bekijk hier het artikel op Bijlmerenmeer