Over de vrolijkste Parade van Amsterdam!

De SouthEast Parade is een maatschappelijk initiatief dat in 2018 ontstond als eenmalige buurtactiviteit in het kader van 50 jaar Bijlmermeer.


De SouthEast Parade is een maatschappelijk initiatief dat in 2018 ontstond als eenmalig buurtactiviteit in het kader van 50 jaar Bijlmermeer. Door het succes en de positieve energie die de parade door het stadsdeel uitstraalde en de toenemende vraag om deze activiteit jaarlijks te houden, volgde de tweede editie in 2019. De aanhoudende vraag uit andere stadsdelen om zich hierbij aan te sluiten, zorgde dat de SouthEast Parade vanaf 2020 een brede Amsterdamse activiteit in Zuidoost werd. Onze missie is om Amsterdammers die dagelijks bouwen aan de stad, een podium te bieden om zichzelf en hun idealen te etaleren. Deze bouwers doen dat vanuit hun eigen invalshoeken.
In onze visie is de co-creatie tussen betrokken burgers, overheid en private sector de sleutel tot succes. Wij hebben een maatschappij voor ogen waarin mensen zichzelf kunnen en durven zijn en daarvoor ook hun kansen pakken. Wij bieden daarvoor graag een platform. Lees meer over ons op de pagina…